3 ARALIK DÜNYA ENGELLİ GÜNÜ hasebiyle EBA Buğday Tanesi filmini izlediler.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün "VAKTİ KUŞANMAK " projesi kapsamında, Gaziemir İmam Hatip Ortaokulu olarak bu hafta Cuma Namazını Mehmet Akif Ersoy Camii’nde kıldık.Proje rehber öğretmenimiz Canan GÖZÜELA öğrencilerimizle birlikte camiide etkinliğe katılan çocuklara ikramlık dağıttılar.

Kas

ÇEDES proejsi rehber öğretmenimiz Canan GÖZÜELA ile öğrencilerimiz Kasım ayında sorumluluk ve özdenetim etkinliği gerçekleştirdiler.Evlerinde ailelerine yardım eden öğrencilerimiz keyif aldıklarını belirttiler.

Ekm

29 EKİM 2023 CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI HEPİMİZE KUTLU OLSUN.

Ekm

Ekim ayı boyunca kullandıkları nezaket sözlerini  bir kağıda yazarak kavanozlarında biriktiren öğrencilerimiz ,sonrasında arkadaşlarına okuyarak davranışlara dönüşmesine vesile oldular.

Ekm

Değerler Kulübü okulumuz öğretmeni Canan GÖZÜELA rehberliğinde  Ekim ayı "Kelimelerin gücü "etkinliklerine devam ediyoruz. Fasulye çimlendirirken güzel kelimeler kullanan öğrencilerimiz, bitkideki gelişimi gözlemlediler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100 .yılı münasebetiyle öğrencilerimizle birlikte KAHOOT web 2 aracını kullanarak bilgi yarışması düzenledik.

Ekm

Okulumuz öğrencisi Hazal İLCİ 6.sınıflarda Mangala yarışmasına katıldı. II.tura çıkan öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Hasan Emrah ŞEKERCİ rehberliğinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Bünyesinde kurulan Engelli Farkındalik Merkezini ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz engelli insanların yaşadıkları zorlukları deneyimlediler.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine sınav deneyimi kazandırmak, öğrencilerimizin öğrenme eksiklerini tespit etmek ve bunları giderebilmek amacıyla  yüz yüze olarak deneme sınavını gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz Dkab öğretmeni Canan Gözüela öğretmenimizin düzenlediği Cami ve Din Görevlileri haftası kutlama etkinliğinde mahallemizde yer alan Mehmet Akif Ersoy Camiini ziyaret ettik. Din görevlimizden camii hakkında bilgiler alan erkek öğrencilerimiz minbere çıkarak kısa bir hutbe okuma deneyimini yaşadılar. Camii İmamı Sn.Nalçacı'yı okulumuza iadei ziyaret için davet ettik. Ziyaret sonunda teşekkür mahiyetinde ,hediyemizi takdim ederek ayrıldık.

Eyl

OKULUMUZ GAZİEMİR İMAM HATİP ORTAOKULU OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZLE TEKNOFEST 'TE YERİMİZİ ALDIK.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEVLİD KANDİLİ KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.