Mrt

Öğrencilerimiz öğretmenlerine hazırladıkları sorularla kısa da olsa bir yarışma havası yaşattılar.

Şbt

EMOTİON METER proje ortağı öğretmenlerimizle Google Meet üzerinden hem tanışma hem esafety label   toplantımızı gerçekleştirdik.Azerbaycan-İtalya ve İzmir'den katılım sağlayan öğretmenlerimizle projemize başladık.

Şbt

Yeni Eğitim öğretim dönemimize , kuruculuğunu Arapça öğretmenimiz Sema ÖZCAN'ın yaptığı  2 farklı  eTwinning projemizle başlıyoruz. Projemizi ;Okul Müdürümüz Özgür ŞENYÜZ, Türkçe Öğretmenimiz Semra SAZAK,İngilizce Öğretmenimiz Halit UZUN ,Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Canan GÖZÜELA rerhberliğinde öğrencilerimiz , velilerimiz ile birlikte yürüteceğiz.

Ock

Veli görüşmelerimizi, eğitim öğretim dönem başında hazırladığımız veli görüşme alanında aile ortamını aratmayan sıcak bir ortamda  gerçekleştiriyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrencilerimiz Dkab öğretmenimiz Sema Özcan ile birlikte hazırladığı Mevlid Kandili programı Hacı Fevzi Baba Camiinde okul müdürümüz Sema Kunter ve öğretmen , velilerimizin katılımlarıyla gerçekleşti.

Haz

KÜLTÜRÜMÜN TEMSİLCİSİ ŞEHRİMİN ELÇİSİYİM proejmizin karma okul takımı etkinliğini  Eskişehir Gülay Kanatlı Ortaokulu ile birlikte okulumuz öğrencileri gerçekleştirdiler. İşaret dili ile İSTİKLAL MARŞI mızı seslendirdiler.

Ock