Özgür ŞENYÜZ - Okul Müdürü

1981 Nazilli doğumlu olan Okul Müdürümüz Özgür ŞENYÜZ ; İlk ve ortaöğrenimini Nazilli ´ de tamamladıktan sonra ; 2002 yılında Hacettepe Üniveristesi Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünü burslu kazanmış , üniversite öğreniminin ardından 2002 yılında Yozgat Çayıralan İlçesinde öğretmenliğe adımını atmıştır.2005 yılından itibaren Müdür Yardımcılığı , Halk Eğitim Müdür Yardımcılığı , Okul Müdürlüğü , Şube Müdürlüğü gibi bir çok idari görevde bulunmuş olan , Özgür ŞENYÜZ 08/08/2023 tarihi itibari ile Okulumuza Müdür olarak atanmıştır.Evli ve biri kız , biri erkek olmak üzere iki çocuk babası olan Özgür ŞENYÜZ ; STK´ larda görev yapmış olup halen lisanslı Ralli ve Taekwondo sporcusudur. Yarışma için gittiği illerde Güvenli Sürüş Eğitimleri vermektedir.